• Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

Copyright 2019 - Design by Imagination-IT

Technische infra

Unsal  Infratechniek B.V.  is uw partner in zowel ondergrondse als bovengrondse infra.

Scope
Het aanleggen en monteren van kabels en leidingen welke voorkomen in de ondergrondse infrastructuur

Engineering
Voor alle werken die wij uitvoeren, kunnen wij ook de engineering voor u verzorgen.

Graafwerkzaamheden
Voor routes ten behoeve van glasvezeltrajecten en/of energiekabels zijn de ploegen van Unsal  Infratechniek B.V.   zeer ervaren.

Kabelwerk
Met ons deskundig en gecertificeerd personeel, kunnen wij alle soorten kabelwerken waar ook in Nederland goed aan. Of het nu gaat om data- of energiekabels, buizen, hdpe-buis of glasvezelkabels, voor ons is dat geen probleem. Alle soorten kabels worden volgens de diverse richtlijnen vakkundig aangebracht. Laag- en Middenspanningskabels worden aangebracht met een schrijfende lier. Voor het inblazen van glasvezelkabel maken wij gebruik van gespecialiseerde inblaasapparatuur.

Leidingwerk
Hoofdleidingen en dienstleidingen voor gas en water, zowel klein als groot, onze fitters hebben het vakmanschap en de ervaring voor het leggen en monteren van leidingen. Unsal  Infratechniek B.V.  beschikt over gecertificeerde Stipel/BEI/VIAG monteurs- en fitters op vele gebieden.
Unsal beschikt over gecertificeerde monteurs- en fitters op vele gebieden. Met gekeurde las en montagemiddelen kunnen wij de volgende montagewerkzaamheden aan:
*Energiekabels
*Glasvezelkabels
*CAI kabels
*Gas- en waterleidingen
*Bovengrondse Infra
*Lichtmasten
*Cameramasten en ander straatmeubilair

Revisie
Voorgaande werkzaamheden moeten deskundig ingemeten en gereviseerd worden. Unsal  Infratechniek B.V.  beschikt over eigen tekenaars die zowel in “rood” als digitaal revisie verwerken. Doordat wij over eigen landmeters beschikken kunnen wij snel de revisie verzorgen nadat de graafwerkzaamheden zijn voltooid.
De tekeningen kunnen digitaal of gewoon op A nul voor u worden verzorgt.

f t g m