• Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

  • Unsal Infratechniek B.V.

Copyright 2019 - Design by Imagination-IT

Projecten

Projecten voor openbare verlichting

jonen 2 kleinHet onderstaande project, mag Unsal Infratechniek B.V. gaan uitvoeren voor de opdrachtgever Lighting Pole Services

Het project “Jonen” is voor Lighting Pole Services een bijzonder project. Niet alleen zullen wij de Solar gestuurde lichtmasten uit de range Touche van onze partner Alfred Priess gaan leveren, maar tevens zullen wij de betonnen zitelementen en de plaatsing voor onze rekening nemen. Bijzonder omdat de zit elementen een totaal gewicht per stuk van ca. 5500 kilogram hebben. De betonnen zit elementen worden op locatie van een speciale coating voorzien, namelijk anti graffiti en anti sticker coating van onze partner Eurocoatings.
Klik HIER voor meer info

 

 
Plaatsing kunstwerk op pleintje Diergaardesingel bij de West-Kruiskade
De plaatsing van de kunstwerken is uitgevoerd door Unsal Infratechniek in opdracht van Citytec

Zebra in de Nesten is een nieuw kunstwerk van Herman Lamers dat deze maand zichtbaar wordt aan het Diergaardesingelplein in Rotterdam.
Het werk bestaat uit vier grote aluminium ooievaarsnesten met een levensgrote zebra op één daarvan. De nesten hebben geïntegreerde lichtarmaturen en worden geplaatst bovenop speciale palen van de gemeente, daardoor geven de beelden ’s avonds een sfeervolle verlichting aan het heringerichte Diergaardesingelplein in het centrum.

Het kunstwerk van Herman Lamers verwijst naar de tijd dat de Diergaarde Blijdorp aan de centrumkant van het spoor lag. Tijdens het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in Nederland stond het hoofdkantoor van de Diergaarde op de kop van de Kruiskade en Diergaardesingel. De zebra zat letterlijk in de nesten, refererend aan de dieren die door het bombardement vrij losliepen. Zebra’s graasden aan de Diergaardesingel en een zeeleeuw was in de Westersingel terecht gekomen, zo gaat het verhaal.
Zebra in de Nesten wordt op 28 november, om 17 uur onthuld aan het Diergaardesingelplein.
De werken werden op initiatief van de Alliantie West Kruiskade en in opdracht van BKOR, een programma van CBK Rotterdam, gemaakt om het heringerichte pleintje aan de Diergaardesingel te bekronen. Eerder werd het pand aan het Kruisplein van architectenbureau Mecanoo zodanig aangepast dat het onderdeel is geworden van het Diergaardesingelplein erachter. Stadsontwikkeling richtte het plein opnieuw in met meer groen en zitjes en op korte termijn vestigt Biergarten hier een horecagelegenheid.
BIZ Gebruikers West-Kruiskade e.o. neemt na oplevering het totale kunstwerk in eigendom en zal zorg dragen voor het onderhoud van Zebra in de Nesten. De realisatie wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam en een bijdrage uit het EFRO van de EU.

Technische Infra projecten
{div}{module Technische infra|showtitle=0}{/div}
23 KV route Putselaan Rotterdam
Aanleg en montage van circa 3400 meter Middenspanningskabel 3x1x630 mm2 AL
Een groot gedeelte van het tracé is aangebracht via mantelbuizen dit in verband met de grote hoeveelheid verharding in het wegdek, en om de omgeving te ontlasten.
Het gehele werk is uitgevoerd onder het BRL 7000/4 certificaat Basisklasse.Ook zijn door Unsal de manteltesten en verbindingsmoffen verzorgt.
Joulz heeft zelf de montage verricht in de middenspanningsruimtes.
{div}{module Putselaan|showtitle=0}{/div} 

10 KV Route Otto Erf en omstreken Waddinxveen.
Hier betreft het een tracé van circa 1000 meter dwars door een woonwijk heen.Eis van Stedin was dat er in het tracé beslist geen verbindingsmoffen mochten komen.
Er was een kabel 3x1x400 mm2 gepland, echter was in heel Nederland niet verkrijgbaar.Het alternatief een kabelbundel 3x1x630 mm2 was de volgende uitdaging.
Door het plaatsen van een aantal kabeltransporteurs en onze schrijvende Lier was het een hele uitdaging om 1000 meter in 1 keer te trekken.
Mede dankzij de enorme inzet van het personeel is ook deze klus geklaard.
De montage is uitgevoerd door onze opdrachtgever.
{div}{module Waddinxveen|showtitle=0}{/div}

Aanbrengen en verwijderen Laagspanning/Middenspanning en Lagedruk Gas aan de Stadionweg te Rotterdam.
In opdracht van Stedin hebben wij het net zoals boven omschreven moeten omleggen en verwijderen, en de Lagedruk Gasleiding nieuw aangelegd.
De omstandigheden waaronder dit moest gebeuren waren niet eenvoudig, daar alles in de vervuiling moest worden uitgevoerd. Van basisklasse t/m 3T

Koedoodstraat te Rotterdam.
Het aanleggen van een compleet nieuw Laagspanningsnet, incl. de overnames van de woningen en Openbare Verlichting.Het inbouwen van Lagedruk Gasnet.
Ook hier was sprake van vervuilde grond 3 T
Alle woningen (circa 30 st) zijn door de monteurs van Unsal op 1 dag overgenomen op de nieuwe hoofdkabel.

Rail Infra projecten

Utrecht centraal Rail
Tot eind 2017 wordt het spoornet nabij Utrecht centraal op de schop genomen, waarbij het normale treinverkeer niet verstoord mag worden.
Er zijn daarom de nodige nachten en weekeinde gewerkt om in zogenaamde buitendienst stellingen de werkzaamheden uit te voeren.
Unsal werkt in onder aanneming van BAM-rail met zo n 20 man aan deze klus.Het betreft omleggen/ verwijderen/ aanleggen en monteren van alle spoorkabels.
Voorheen moest men hiervoor BTR gecertificeerd zijn en waren we ook. Echter heeft ProRail deze eis versoepeld.


f t g m